Nord Est  

Imobiliare Iasi

decizii bune impreuna ...

Complex Rezidential Bucsinescu

Descrierea Proiect:

Din clipa in care ai patruns in complex, tu si familia ta sunteti in perfecta siguranta. Complexul este permanent monitorizat, astfel incat sa fiti feriti de orice surprize neplacute. Lasa copiii sa se joace afara si sa isi faca prieteni noi si stabili. Parcheaza bicicleta la scara blocului. Iti veghem linistea, printr-un sistem de securitate video si electronic integrat.
Am echipat nu doar apartamentul tau, ci si intreaga cladire cu termostate si valve inteligente, senzori, becuri si prize super-economice, comenzi pentru hibernare, instalatii temice si izolatii cu eficienta superioara.
Toate sunt coordonate de sistemul de management integrat ("smart home") ca sa prevenim orice pierderi si sa platesti cat mai putin. Comanda produse de la minimarket, lasa administratia sa citeasca contoarele de la distanta si plateste facturile cu un singur click - prin aplicatie, direct de pe mobil! Poti seta online iluminatul, incuietorile si interfonul. Internetul de mare viteza, televiziunea digitala si telefonia sunt pre-instalate. Iar despre finisajele excelente preferam sa iti povestim direct la showroom. Alege sa traiesti civilizat, alaturi de oameni care au acelasi stil de viata ca si tine, ai caror copii se vor imprieteni cu ai tai.
Complexul este un univers intim si dinamic, in care te cunosti cu toata lumea. Fie ca va intalniti la centrul spa, pe terenul de sport, la cafenea, la gradinita privata sau in spatiul modern de co-working, bucura-te de compania unor persoane care apreciaza viata traita inteligent, fara stres.
Locatia complexului se potriveste perfect cu stilul tau de viata: simplu si dinamic. Esti ferit de aglomeratia zgomotoasa, dar aproape de scoli, parcuri si statii de mijloace de transport in comun, la scurta distanta de Palas si de Palatul Culturii.

Pentru acest proiect puteti contacta consilierul nostru imobiliar

Stefan Constantin